Välkommen till ESTELLE- MORRIS!

Tack för att Du vill lära Dig mer om oss.

ESTELLE-MORRIS har sedan starten 2012 enbart haft ett mål - att behaga kunden. 

Vårt motto är "Vackra varor till nöjda kunder"

Vi har ett återförsäljarnät över hela Sverige som liksom vi, brinner för god kvalitet, lusten i förstklassiga varor, god förtjänst och att finna nya kopplingar till en tid som flytt. Ett exempel på det är alla de varor med koppling till William Morris som under många år varit en försäljningssuccé och till allas glädje även fortsätter att öka.

Vi tycker att det är väldigt viktigt att hela kedjan är stark, allt från inköp, uppföljning av produktion, transporter, kundkontakt till att våra återförsäljare finner en bra ekonomi i samarbetet. Som kund hos ESTELLE-MORRIS blir Du också ett "bollplank" där vi noga lyssnar in önskemål och kommentarer inför kommande säsonger, ingen är viktigare än någon annan, tillsammans blir vi en väl sammanhållen länk.

En bransch i förändring, så även vi, med 35 år i backspegeln har vi mött kunder på många sätt, i butik, på mässor och nu med e-butik. Det skall vara enkelt att beställa och få varorna snabbt levererade till butik, detta tillsammans med det personliga mötet ger alltid goda resultat.

Hos ESTELLE-MORRIS skall det vara enkelt att plocka samman en fin kollektion från Det Dukade Bordet blandat med Väskor, Kuddar och annat som faller i smaken för att på ett enkelt och ekonomiskt sätt kunna presentera dessa varor i er butik .......på rätt sätt.

Vi erbjuder säsongsvaror, långkörare, små exklusiva kollektioner, sortimentet kompletteras ofta. Många av våra kunder är present - trädgård & museibutiker, kanske får vi en ny kund i just Dig som också vill fylla hyllorna med vackra och lättsålda ting. 

Välkommen att kontakta oss.

Mikael & Morgan